Програма літніх читань-2024

Програма літніх читань-2024 «Літо читацьких перемог» у Чернівецькій обласній бібліотеці для дітей стартує 1 червня і триватиме протягом усього літа.

Реалізується відділом обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів та відділом обслуговування учнів 5-9 класів шляхом залучення читачів до участі у тематичних літературних подорожах, іграх, вікторинах тощо.

Для вас, шановні читачі, ми підготували рекомендаційні списки «Що читати влітку» та “Найцікавіше чтиво зі шкільної програми”, адже читання – найшвидший шлях до успіху, а в книгах – розповідаються історії успіху та приклади цікавого життєвого досвіду.

Під час літніх канікул в бібліотеці пройдуть заходи, спрямовані на формування читацьких інтересів, розвиток читацької культури, мотивації до читання.

Літо – найкращий час, щоб відпочити та зміцнити ментальне здоров’я. Ми пропонуємо читачам подбати про себе разом з бібліотекою. Впродовж літа продовжимо традиційні читацькі посиденьки в “Майстерці добра “Читаємо з чотирилапими”” та арт-терапевтичних заходах “Бібліомайстерня буковинчиків”.

Запрошуємо дітей стати частиною захоплюючої подорожі у світ КНИГИ, ЧИТАННЯ!

Галявина літніх читань